Nya ord & bio

Det är en rolig period med Isolde nu. Hon börjar bli en riktig liten unge ju! Denna veckan har hon bjudit på tre nya ord. Men hon gör inget på beställning, bara när hon själv vill. Gabriel var aldrig tyst som liten och han pratade hela tiden, medan Isolde är mer tystlåten av sig själv. Det blir lite extra roligt när hon är hyfsat tyst långa stunder och sen från ingenstans säger hon något. Som när Juan ska ut och rasta Nalla och hon bara tittar upp, vinkar och säger ”Hedå pa-pa”. Kul att se olikheter hos barnen i alla fall, ska bli spännande ju äldre de blir. Snart blir hon 1,5 så det kommer ett inlägg om utvecklingen :)


Igår fick nya kappan åka fram och mina vagabond lågskor som jag älskar.

Förmiddagen har vi spenderat ute med barnen. Nu gör killarna våfflor till oss, Isolde sover och jag hänger i soffan. Om en stund ska vi åka till Staffanstorp. Varför berättar jag sen.

Igår var jag först hos syrran som fyllde år och sen var vi på bio. Det var ingen bra film direkt, men det var så mysigt att vara på bio och iväg utan barn. Det var nog minst fyra år sen jag var på bio.

Gillar