Nya tag & tivoli

Jag behövde visst ett par dagar extra med paus. Men, det är ny vecka (typ) och jag försöker komma igång igen. Monterade ihop skriv-/sminkbordet som jag beställde innan Juni födde och möblerade om lite i sovrummet igår. Det blev väldigt bra och mycket mer luftigt/fritt. Rummen känns större. Jag är ute efter en känsla av tomt/nyinflyttat. Jag mår bra av att det är tomt och inte rörig, även om det kanske inte är så snyggt. Jag har också plockat ner tavlorna, känns bättre utan. Yeah, I know I’m weird. Det är en del kvar att göra, men så fort jag fått ordning på allt ska ni få se. Det blev en aning stökigt med ommöbleringen 😬

Denna vecka fortsätter jag med projekt fixa lägenheten och sen behöver jag beställa nytt till barnen inför förskole-/skolstart. Gud, Gabbe börjar skolan nästa vecka! Kan knappt förstå det.

Tips: Tivoli i Sibbarp, tror det finns kvar även nästa helg (osäker dock). Tog knappt bilder för det var fullt upp med barnen, men det var väldigt bra.

De hade så kul! Isolde var lite rädd, men jag åkte med henne på några och det gick bra. Gabriel, well.. han är en fart-galning som jag. Han ville åka på de för vuxna, men jag fick förklara att det får han vänta lite med. Men jäklar vad vi ska gå loss på tivoli när han blir större! Jag älskar karuseller och åker typ allt.

Och en träff med Lidde. Älskade underbara vän. Gabriel och hennes lille har en sorts harmoni när de leker. De kompletterar varandra så fint och det ger mig en flashback till när vi själva var små och lekte.

Gillar