Nyår

Vi hade en fin nyår med svärisarna! Lagade middag. Oxfilé, potatisgratäng och massa annat. Så gott! Jag fortsatte äta trots att jag var proppmätt. Efter middag blev det drinkar, massa snack och sen öppnade vi champagne och skålade in nya året. Gabriel vaknade precis innan tolvslaget så han satt uppe en stund med oss och tittade på raketerna. Så himla kul att få uppleva det med honom. Det var första gången, tidigare år har han bara sovit genom tolvslaget.

Denna gång lämnade jag över ansvaret med nyårsförberedelserna till Juan (han fick massa hjälp av sina päron). Jag var sjuk och orkade inte ens städa (men tur nog mådde jag bättre fram mot kvällen). Men överhuvudtaget känns det så sjukt att det alltid ligger på kvinnan att fixa allt sånt. Vi kvinnor är så stressade över jul/nyår. Vi får sluta ta allt ansvar själva så kanske vi njuter mer istället :) För jag njöt minst sagt av nyår, var avslappnad, pladdrade på som vanligt, njöt av maten, av vinet och hade hur kul som helst. När jag gör allt själv kan jag knappt äta så stressad och upp i varv som man blir.

Det är sjukt dåliga bilder. Batterierna var slut på båda mina kameror. Gjorde också världen tabbe och glömde köpa champagne glas (hade bara två). Det var min enda uppgift typ haha

Svärisarna förbereder. Svärfar har bästa spellistan. Spansk musik, älskar det.

Älskar det här vinet.

Svärfar gjorde sina sjukt goda drinkar.

Sjuk och mådde riktigt dåligt när jag fixade mig, men fick på mig en gammal klänning och lite läppstift så man såg ut som människa ändå haha

Det trista var att Gabriel fick 39 graders feber sen vid två tiden och vaknade igen. Isolde vaknade också upp och kunde inte somna om. Låg med de till typ fyra innan vi alla somnade. Vid sju vaknade de. Gissa om jag var trött igår. Tur att jag bara smuttade på vinet/drinken. Man är mamma alltid och man vet aldrig om barnen t ex blir sjuka, även på nyår.

Idag plockar jag ner julen, allt pynt åker i lådorna. Äntligen! Är en aning trött på jul efter att ha firat sen oktober..

Gillar