Nyår

Hej på er 😊 Det blev en liten paus här på bloggen. Behövde landa lite efter jul/nyår. Jag blir alltid så sjukt sentimental vid jul och nyår. I år var jag sentimental på ett bra sätt. I vanliga fall brukar jag alltid bli ledsen vid jul. Jag tänker mycket på Nathaniel och det gjorde jag såklart detta året också. Det finns inte en dag jag inte tänker på honom. Och jag tänker mycket på brustna/trasiga familjerelationer. But this year I’m happy och det underlättar. I vilket fall som helst, när det blir mycket känslomässigt vare sig det är bra eller dåligt, behöver jag lite lugna dagar sen, för att ja.. jag vet inte.. typ mentalt landa eller något. Det är bara så jag fungerar. Jag har blivit bättre på att faktiskt ta pauser när jag behöver.

Nyår spenderades i år hos Zeina och Tobbe. Det gick bra trots alla barn. Jag lyckades natta Juni i vagnen och varje gång hon vaknade ammade jag till henne lite snabbt, sen fortsatte hon sova. De större barnen lekt livligt hela kvällen. När de blev trötta fick de ligga och vila/sova, men efter fem minuter var de pigga igen och sprang runt. De höll ut till 12 slaget. Isolde blev rätt trött, men hon sov ut ordentligt dagen efter. Gabriel blev lite overwhelmed och ledsen av fyrverkerierna, men annars var han jätte glad. Over all hade de riktigt kul. Jag är så glad över att göra sånt för barnens skull. Såklart också för ens egen, det betyder mycket att få fira nyår med Zeina (hon är familj för mig), men speciellt för barnen så att de får växa upp med att känna en större gemenskap. Sånt är viktigt.

And the dress! Jag har haft den innan någon enstaka gång. Tycker den är såå fin. Älskar fina klänningar. Typ aftonklänningar. Tiaran var bara för skojs skulle, den var barnens 😂

And some red heals 👠

Gillar