Nytt halvår & FatSecret

Det är måndag och andra halvan av året är här! Det är jätte skönt med värmen och jag ska njuta in i det sista, men jag är så redo för hösten! Det är en del jobbiga saker att ta sig genom kommande halvår, men jag tar med mig min nya inställning (som jag skrev om igår) och är förväntansfull inför vad livet har att erbjuda detta halvår. Som vanligt blir jag super taggad inför allt vad som innebär nystart och försöker komma på en massa roliga mål att ha (ni ska få se min lista sen). En ny aktivitet är ett måste! Saknar salsan, men med corona här får det vänta. Det är närkontakt till 110% i dans, man liksom svettas på varandra haha Funderar på att istället lära mig ett nytt instrument kanske? Fiol är så vackert, har alltid velat lära mig det.

Jag startar with the basics, behöver komma tillbaka till mina vanliga rutiner när jag jobbar. En sak som jag måste skärpa mig med är maten. Jag har gått ner i vikt (ofrivilligt) och det är förmodligen för att jag glömmer att äta när jag är hemma. Jag har svårt att känna hunger ju mer igång jag är och när jag fixar mat till barnen hoppar jag ofta över själv att äta, för jag känner ingen aptit. Jag tänker att jag tar något sen när jag blir hungrig, men sen glömmer jag bort. Jag trivs överlag väldigt bra i min kropp, men när jag äter dåligt märker jag av tröttheten betydligt mycket mer. Så, nu testar jag en app för att gå upp i vikt. Nu har jag gått ner till 46 kg och vill upp till 50 igen (det är min må bra vikt). Appen heter FatSecret haha, men den är faktiskt bra! Blir helt motiverad till att faktiskt äta regelbundet och inte hoppa över måltider. Det hjälper att kunna se vad man faktiskt äter.

Idag har jag ätit som jag äter när jag kommer ihåg att äta regelbundet, fattar inte hur det kan bli så mycket? Det är ju bra, men jag har ju inte ens ätit middag och kvällsmat än..

Gillar