Ny vecka, ny termin, nya rutiner.

Hej 😊 Hur mår ni? Jag har mått sjukt illa av min medicin och knappt kunnat äta, så igår pausade jag och körde utan. Fick inte ett skit gjort, men mådde bra i kroppen och kunde äta normalt i alla fall. Åt som en häst och tryckte i mig allt sött jag fick tag på haha Men det känns så jobbig detta.. att det liksom inte bara kan fungera utan att man mår dåligt. Utan medicin mår kroppen bra, men huvudet dåligt. Med medicin mår huvudet bra och jag fungerar om dagarna på ett helt annat sätt - men kroppen - det känns seriöst som att jag tar gift. Ska inte ens skriva vilka märkliga biverkningar jag haft. De flesta har passerat, men några stora finns kvar. Jag har fått pulssänkande medicin som hjälper enormt, men tror också att det bidrar till illamåendet. Jag vet att det kan ta tid och man behöver prova fram och tillbaka med dos och olika mediciner ibland.. men det är bara jobbigt att må dåligt under tiden. Jag har snart återbesök så får se vad läkaren säger.

Okej, ska sluta tråka ut er med detta nu. Det är måndag! Ny vecka, nya fucking tag! Barnen är åter i skolan 🙌🏻 Jag behöver finna en ny rutin för mig och Juni när vi är själva. Juni har under sommaren gått från att vara en snäll, söt och okomplicerad bebis till att vara - ja, vad ska jag säga.. ett barn kanske? Just nu är det mycket vilja och hon blir arg när hon inte får som hon vill. Och hon är överallt och på mig på en och samma gång hela tiden. Men det är också väldigt mycket kul. Hon förstår mycket och härmar allt. Hon vill interagera mycket och jag märker att hon behöver betydligt mycket mer stimulans nu.

Mål denna vecka:

• Försöka hitta en ny rutin med Juni
• Försöka lägga mig tidigare
• Återställa lägenheten efter sommaren med barnen 🤦🏼‍♀️
• Komma igång med allt mitt egna


Jag tänkte jag skulle skriva om första skoldagen också, men hinner inte det så jag skriver kanske senare, vill berätta. Isolde har börjat skolan, känns så stort! Min lilla Isolde. Måste fixa lunch nu och hämta stora barnen. Mår så jävla illa igen, men hoppas det går äta.

Vi ses!

Mina älskade busungar ❤️

Gillar