Ny vecka & säkrare i mitt föräldraskap

Skrivet vid 8 idag.

Godmorgon 😊 Jag har spillt kaffe pulver över halva köksgolvet, but my coffee is in the making i alla fall. Gabriel har redan nämnt 145 gånger om att farmor kommer klockan 11, Isolde sover fortfarande och Juni har so far bara 💩 So that’s my morning. Hur har er morgon varit?

Jag tog en paus några dagar från bloggen. Har haft lite jobbiga humörsvängningar. Det är pga justerad dos av min medicin. Det är en av biverkningarna. Har varit grymt illamående och haft huvudvärk också. Förhoppningsvis blir det bra nu.

I brist på några vettiga bilder.

I alla fall, ska försöka komma igång med min vecka nu. First off måste jag fixa ett par ärenden som jag glömt 😬 Finns nog ingen som betalar så mycke påminnelseavgifter som jag. Although, jag har blivit bättre med det på sistone sen jag började med Equasym, lättare att komma ihåg. Så det går åt rätt riktning i alla fall.

Nu ska jag fixa lite pannkakor till barnen, sen ska de stora iväg till farmor. De älskar att gå dit. I helgen ska de få prova för första gången att sova över. Vissa saker är inte så lätt med mitt ena barn och därför har de inte sovit någon annanstans förut. Hen behöver mycket trygghet, men nu är hen redo och är väldigt trygg med sin farmor. Det glädjer mig enormt. Det har varit jobbigt när jag har fått pikar från omgivningen om hur jag bör göra, men de som inte förstår de vet heller inte hur man hanterar barn som hen och vad de behöver. Jag har genom åren blivit betydligt säkrare i mitt föräldraskap och idag är det skönt att jag faktisk kan lägga andras åsiker åt sidan och genuint inte bry mig.

Nu måste jag sätta fart ✌🏼

Gillar