Om jag hade dött imorgon

Today was HOT! Så nice med lite sommarvärme. Annars har dagen varit bra, jag har varit på strålande humör (efter min lilla ilskna morgon). Käkade sushi till lunch idag, det var ett par veckor sen sist. Det var såå gott!

Det var helt underbart att hämta barnen idag. Saknade de jätte mycket sista stunden på jobb och när jag kom och hämtade de sprang Gabriel i full fart fram mot staketet. När jag skulle gå sprang Isolde iväg och gömde sig. Hon tycker om att underhålla oss genom att gömma sig nu.. gissa om hon kände sig nöjd när jag hittade henne!

Älskar hur härligt smutsiga barnen är när man hämtar de. Då vet jag att de har haft kul!

När jag körde hem från jobbet fick jag världens lyckorus genom hela mig. Jag känner mig så lycklig. Jag har allt. Jag har mina familj och mina älskade underbara barn, and that’s really all that matters. Om jag hade dött imorgon, hade jag dött som den lyckligaste på jorden och känt att jag fått det absolut bästa från livet. Jag har inte missat något. Jag var fått allt. Allt annat nu efter barnen är bara en bonus. Mina älskade barn, meningen med livet.

Gillar