Onsdag.

Hej på er! Äntligen, lite svalare väder. Jag älskar sol och värme, men med en nyfödd och nu när jag ammar har det varit sjukt jobbigt med värmen.

Igår skulle jag till BVC, men det är tydligen idag istället så jag ska strax göra mig i ordning. Annars har det varit en lugnt morgon. Amning och läsa bok med barnen. Sen har de faktiskt lekt rätt så fint själva en bra stund nu. De leker ”mamma, pappa, hund” haha

Doomoo amningskudde är så bra!

Jag trodde jag skulle iväg igår, så jag fixade till mig lite så gott det går för tillfället. Just nu funkar bara mjuka stretchiga klänningar. Magen är rätt öm efter snittet och inga av mina andra vanliga kläder passar. Dessutom ska allt gå att amma i.

Magen efter 3 veckor. Det tar lite längre tid för magen att återhämta sig som omföderskas. Har ju ändå burit på 4 barn, varav 3 har varit fullgångna graviditeter på relativt kort tid. Det är enkelt att tänka innan man får barn att det är klart att man ska acceptera kroppen som den är när man får barn, men sen när man står där är det inte lika lätt att ha den där själv acceptansen. Jag kan tycka min kropp är vacker när jag ser alla spår efter barnen på den, samtidigt är det en process att inse och acceptera att kroppen förändras både av barn och ålder. Om några veckor får jag i alla fall börja träna lite smått. Ska bli skönt att få röra på sig och stärka kroppen, känner mig så typ skör/svag i kroppen nu.

Gillar