Öppnat presenter & letat efter Pokémons

Min lilla Gabbi är 5 år idag! Hör ni, 5 hela år! Hur kan han redan vara så stor? Han är så klok nu, han tänker och resonerar. Han drar egna slutsatser och tar intiativ. Det är så kul ju större de blir, att få se de bli små människor. Tänk vilken chans man har till att bygga nära och fina relationer med sina barn. Jag tror starkt att den relation man har med de i vuxen åldern formas efter hur man är med de redan som små.

Inga bra bilder, det var full fart när de öppnade, hann inte ens torka av linsen på kameran haha (därav suddiga bilder).

Vi började dagen med att sjunga för honom och sen fick de öppna presenter. De blev superglada båda två. De har lekt hela morgonen. Efter lunch gick Juan ut med de för att leta Pokemons och jag stannade hemma för att städa upp (mina kläder ligger över hela lägenheten 😅) och förbereda inför födelsedagsfirandet. Det är bara vi, det var så han ville ha det, men han ville ha en stor middag sa han - med julmat. So, julmat it is.

Nu ska vi fortsätta firandet med middag, tårta och lek!

Isolde är fortfarande helt besatt av katter.. hon skrek av lycka och sa ”det var den jag ville ha när vi var på Mobilia” när hon öppnade denna. Värmde i mammahjärtat att se.

Gillar