Orkan

Go' kväll, hur mår ni? Jag har nattat barnen, tagit ett varmt bad (jag är som en flodhäst i badkaret för tillfället haha) och nu sitter jag på datan lite. Brukar i vanliga fall skriva på kvällarna, men har inte direkt någon ork nu, så det blir bara några rader innan jag somnar.

Idag blev en mysig dag, barnen har varit hemma med mig. Trist väder ute och jag är smått handikappad, så vi höll oss hemma och de har lekt så fint! En massa fantasilekar av allt möjligt här hemma och de har inte alls tjafsat (!). Men de vände upp och ner på varje rum (i deras fantasivärld har ju allt någon betydelse). Sen var det det klassiska. En halvtimme innan Juan kommer hem inser jag vad klockan är och att det ser ut som en orkan svept genom hela lägenheten. Då är det bara "barn, alla städar FORT NU" och så städar jag upp i raketfart och de hjälper till så gott de kan. Sinnessjuk hur snabb man kan vara när man har lite tidspress på sig (trots att jag knappt kan röra på mig nu). Känns alltid lika komisk när Juan kommer hem typ exakt en minut efter att jag blivit klar med att röja undan allt och det ser helt lugnt och fint ut.. i mitt huvud ser jag en flashback till kaoset 30 minuter tidigare HAHA Men ja, jag ska vara ärlig, det är inte alltid som jag städar undan, ibland får han infinna sig i röran helt enkelt 🙄

Nåväl, ha en trevlig kväll gott folk!


Vårstädade balkongen härom dagen, men jäklar så ful vår balkong är. Vill göra om där helt. Barnen älskade att sitta och äta där i alla fall.

Gillar