Overklighetskänslor & hudvård

Jag lite overklighetskänslor idag. Alltså gud, jag är gravid!! Vecka 39!! Jag ska få ett till barn!! Om en vecka!! Wow!! Jag ska göra hela bebisgrejen igen!!!! Hur underbart är inte livet ibland?! Overklighetskänslor med enorm lycka, det är en häftig mix! Det är livet när det är som bäst.

Jag har haft en del oro igen nu den sista delen av graviditeten. Dels för sånt som kan ske i slutet och dels inför snittet.. oro för både Juni men även mig själv. Tänk om något händer mig och jag inte finns här för mina barn? Jag måste finnas här för mina barn, det finns inget annat alternativ. Men jag har valt att inte skriva om det och jag har försökt att skjuta bort orostankarna så gott det går. Att prata om oro hjälper inte alltid, ibland behöver man bara flyta förbi perioden så gott det går. Nu börjar i alla fall den enorma lyckan ta över och rädslan skjuts mer och mer åt sidan. Det kommer gå bra.. snitt görs varje dag och det är en rutinoperation. Allt kommer gå bra.

Ja, jag inser att ovan är super konstigt skrivet, börjar med lycka och sen om oro.. men ja, det är massa känslor så här sista veckan.

Allting står klart och väntar på Juni. Bara allt går bra nu. Barnen är så glada och förväntansfulla, inget får gå fel.

För övrigt den här veckan har jag passat på att fixa till mig. Varit hos frisören och klippt topparna, vaxat allt som går att vaxa (man borde få en medalj när man klarar detta som gravid, fy fan vad jobbigt det var!), fixat naglarna (hemma korta utan lack, man får inte ha lack vid snitt) och beställt lite nya sommarklänningar som jag kan ha nu när jag får plats i normala kläder igen.

Förresten, jag har alltid köpt väldigt dyra hudvårdsprodukter, sen för ett halvår sen testade jag Aco från Apoteket, och vet ni vad - DET ÄR INGEN SKILLNAD ÖVERHUVUDTAGET. Jag har alltså köpt ansiktskrämer för över 500 kr styck när en vanlig ansiktskräm på apoteket för 90 kr funkar precis likadant! Fan vad dum jag har varit. Nu kör jag Aco i allt, sjuk skillnad i vad jag lägger på hudvård nu jämfört med förut. Nedan ser ni två favoriter. Till soliga dagar kör jag med solfaktor 20. Man får färg men utan att bli bränd och framförallt minimerar man risken för hudcancer, rynkor och pigmentfläckar.

Gillar