Peppad, logga på gång & utveckla hemsidor

Jag har mått skit de sista dagarna. Känns som någon sugit livet ur mig, seriöst. Mått så sjukt illa denna omgång. Men men, några dagar till och det borde lätta.

Jag började måndagen med att jag tänkte get organized med min nya jobbkalender.. tills jag öppnade den och insåg att jag köpt för fel halvår. Nåväl, rotade fram ett gammalt kollegieblock istället som jag får använda så länge. Jag känner mig överhuvudtaget mer peppad på jobb nu. Vi har ny energi i teamet och jag kommer igång av sånt. Jag behöver hög/positiv/stark energi, jag triggas igång av det. Jag regerar överhuvudtaget mycket på energi och miljö. Sånt går rakt in i mig, på gott och ont.

I mitt hemmakontor. Är jag den enda snart 34-åring som fortfarande får finnar under mensen, wtf?! 🤦🏼‍♀️

Till något annat. Jag berättade för er om min idé om att starta upp en hemsida/blogg om adhd (ingen personlig blogg alltså). Det tog lite stopp först, men nu börjar det lossna och jag har kommit fram till hur jag vill göra och komma igång. Jag har kommit fram till namn, som jag tyckte var svårast. Det ska låta bra och någorlunda proffsigt, vara ett ord/fras som de googlas mycket på, ha ett klart syfte kopplat till sidan, osv. Sidan vill jag ska vara en hemsida i kombination med blogg, ämnesinriktad om adhd för vuxna. Det finns inte många sidor för just vuxna med adhd, mycket riktar sig för barn och föräldrar. Slutligen, kom jag fram till namnet ADHD Vuxen. Simpelt, beskrivande och jag tycker det låter profssigt. Domän och webbhotell är klart. Men sidan är tom, så nu gäller det att påbörja den biten.

Jag älskar sånt. Jag har ju länge haft en idé om att utveckla olika hemsidor och syssla med annonsering. Vill bli grym på sökmotorsoptimering, hade gärna velat ta en kurs kring det och att bygga hemsidor, tycker sånt är så kul. Men det tar tid, det ska ju vara bra innehåll på sidorna också och jag vill skriva om sånt som jag brinner för. Tänk så häftigt om jag hade lyckats med detta! Hur som helst, detta innebär i alla fall att jag kommer ha kvar denna bloggen här som en ren personlig blogg, jag gillar att ha det så, min lilla creative space där jag får vara vad jag vill haha

Kommer berätta mer under gången 😊

Logga på gång. Vad tycks? Jag lutar åt den svarta. Det är bara lite snabbt en första idé, gillar inte typsnittet/storleken på vuxen så ska nog ändra lite. Men tänkte något åt det hållet.

Gillar