Postpartum

Jag hade helst velat hoppa över denna del och på något plan hade jag inbillat mig att jag bara kunde återgå till mitt vanliga jag så fort ungen var ute.. men jag inser att det inte går. Det är svårt att känna sig som sig själv när man vaknar av värmeattacker (hormonerna), med stenhårda läckande boobs och man har bebiskräk lite överallt. Jag ser fortfarande typ 6 månaden gravid ut.. eller ja okej, nu kanske det ser ut som 4:e månaden (😩) och jag får inte på mig mina vanliga kläder. Kroppen känns extremt skör, inte bara på grund av snittet utan hela graviditeten och allt. Sömnbristen börjar också göra sitt och hormonerna ska vi inte ens prata om. Jag inser att jag måste ge det tid och att det får vara okej att det är så här en stund. Jag hittar tillbaka till mig själv så småningom. Varför stressar jag alltid så jäkla mycket? I just had a baby (note to self)!

Svärmor på besök idag. Hon kom med tårta, men den åt vi upp innan jag hann ta bild haha Så mysigt att sitta och fika på gården!

Sista dagarna har jag varit extremt trött. Tröttheten kom som ett paket med posten. Har försökt att vistas så mycket som möjligt ute, det är döden att befinna sig hemma när man är trött och inte kan sova.

Imorgon blir det BVC med Juni och lite ”egentid” igen. Nu ska jag in och ta en kall dusch! Vi ses 👋🏻

Gillar