Promenad

Jag har en massa energi känner jag.. antar det är en mix av få-bebis-adrenalin och hormoner, men vilket fall som helst så vill jag bara komma igång och göra typ allt! Kroppen däremot är inte helt där än, men det börjar bli bättre. Sen två dagar lyckas jag komma upp ur säng ganska lätt (ett helvete att ta sig upp efter ett snitt) och jag kan gå typ rakt och inte böjd som en 95 åring gumma haha Det känns fortfarande som en hård sten i magen, men jag fixar att gå någorlunda normalt så länge det är i ett långsamt tempo.

Igår

Det var så varmt! Fick öppna upp Junis body (tog av den helt sen). Hon sov hela vägen, bara några stopp för amning och ett blöjbyte. Hon är seriöst universums snällaste bebis.

Men, ibland tänker inte jag mig för och rastlösheten tog över. Jag tvingade ut hela familjen på en långpromenad (i snigelfart) och vi landade på Heleneholm McDonalds. Kan säga att vägen tillbaka blev plågsam och jag hoppas det inte är dåligt för snittet (?) Det blev i varje fall en fin dag och barnen hade så kul. Och wow vilken värme!

Senare ska jag försöka få till ett inlägg om snittet och tiden på BB för den som vill läsa 😊 Nu ska jag ut och njuta av solen, men ingen långpromenad idag haha

Gillar