Råkade sticka mig själv

Godkväll! Jag har haft smått jobbiga dagar. Vet inte vad det är med mig, är bara ofokuserad och trött. Har varit svårt att få något konkret gjort. I guess I'm just tired..

Hur som helst, vet ni vad jag råkade göra idag? Jag skulle vaccinera Nalla. Hon är inte så förtjust i veterinärer (minst sagt) så jag har alltid vaccinerat henne själv (hos veterinären alltså). Det har gått jätte bra alla år. Men idag, trött och ofokuserad som jag är, råkar jag på något vis sticka mig själv när jag tar ut nålen. Det måste ha varit lite vaccin kvar för halva handen är öm och avdomnad. Tack och lov är det mer eller mindre ofarligt. Men i och med att jag ammar var jag tvungen att åka in på akuten. Läkaren sa det var ok, men han lät lite som han gissade, så för säkerhetsskull ska jag pumpa i någon dag och ge henne ersättning istället. Jag är super nojig när det kommer till mina barn, hellre vara onödig än att ta risker.

Nu ska jag lägga mig och lyssna på ljudbok en stund och förhoppningsvis somna. Idag hämtade jag förresten ut mitt paket från Desenio och i veckan ska jag köpa ramar. Längtar! Kommer bli så fint.

Gillar