Redoing shit

Jag vaknade med inte mindre än nio myggbett utspritt över kroppen. NIO!! Va fan alltså!! Har typ dränkt mig i alsolösning, men det kliar fortfarande som bara den.

Jag gör om och fixar massor! Har varit på Ikea igen och dagen igår gick åt att försöka få rätt på lägenheten. Det är upp och ner som det är nu. Eller jag fick undan en del igår, men fortfarande en del att fixa. Får bara spel på mig själv för jag gör om typ tre rum samtidigt, skulle tagit ett rum i tagen. Nåväl, det lär bli bra i slutändan. Vet ni vad jag också får spel på, att på min sista vecka av semestern börjar allt lossna och jag börjar njuta och infinna mig i ledigheten, typisk.

Gabbe var i en helt annan värld när han hjälpte mig montera, han älskar att bygga och montera grejer.

Idag kommer Kattie och Jay hit. Det ska bli fint väder så vi ska ta en långrunda ute. Kattie älskar att promenera lika mycket som jag. Strax ska jag snabbt ner till Mobilia. Blommor ska köpas och sen vill jag till akademibokhandeln (älskar bokaffärer). Behöver en ny anteckningsbok och vill unna mig en fin penna (yes, jag inser att jag låter som en 95 årig dam haha).

Det var alles för mig nu, vi hörs! Jo, ska in till Åhlens också, vill köpa en kakburk till köket. Vänta ni ska få se en bild..

Denna.

Gillar