Regnbågslekplatsen

Hej 😊 Jag lever. Men det har varit väldigt mycket här på alla sätt och vis. Vill gärna blogga varje dag, men får inte ihop det för tillfället. Är hemma med min trio själv i en månad nu och det har varit intensivt. Jag har dessutom haft jobbiga biverkningar av medicinen. Har fått lägga allt åt sidan och bara fokusera på barnen. Det har gått bra, men det har funnits NOLL tid till annat. Gissa om jag längtar tills skolan börjar. Oh fucking lord!

Igår.

När man ber barnen att ta en bild 🤣 Inte beredd, avklippta ben, blundar och en vinkel nerifrån så man ser ut som en jätte haha

Igår fick barnen välja vad de ville göra och de valde glass och regnbågslekplatsen. Jag vet inte riktigt om den heter så, men vi kallar den det (lekplatsen sidan om stadsbiblioteket). Blev inte direkt världen enklast utflykt 😅 Väl på lekplatsen frågar Gabbe 145 gånger om glassen fast vi kommit överens om att ta det efteråt. Men vi går och köper glass, jag vet att vänta är jobbigt för honom. Isolde börjar gråta för att hon ändrade sig vilken färg på strösslet hon ville ha och vägrade äta sin glass (hon åt den efter en stund). På lekplatsen igen. Då vill de gå på toa efter typ en minut. Igen. De har toaletter där sidan om vilket är bra. Men då brister Isolde ut i gråt för att hon inte kan kissa i samma toa som Gabbe (sån för killar). Jag försöker förklara för henne att den är för pojkar och varför. Då gråter hon hysteriskt och skriker ”jag vill också ha en snopp” 🤦🏼‍♀️ Samtidigt vaknar Juni efter sin vila och vägrar vagnen. Att handskas med tre barn på en och samma gång….

Isolde är 5 och är fortfarande lite i det där irrationella trotset. Det är betydligt bättre nu än förra sommaren, men ibland kommer det i lite extra dos som igår. Efter ytterligare en stund på lekplatsen och lite gnäll, begav vi oss och promenerade i den där parken sidan om. Och ÄNTLIGEN kommer det ett harmoniskt lugn över alla. Blev en riktigt skön promenad. En man satt och spelade gitarr och sjöng precis när vi gick förbi ”one love, one blood, one life, you got to do what you should”. Älskar älskar när folk sjunger ute. I alla fall, det gick rakt in. Jag har levt hela mitt liv efter andras krav, förväntningar och försökt anpassa mig på min egen bekostnad. Well, I say no more 💁🏼‍♀️ Mina barn anpassar jag mig efter, barnens mående är det viktigaste, men för övrigt har jag insett att mitt liv är mitt, det kommer inte i repris och jag vill må bra, vara lycklig och glad.

Efter lekplatsen blev det McDonalds i bilen 😃

Gillar