Rensning, kläder och på helspänn

Idag har bestått av städ, småfix i lägenheten och rensning i barnens garderob. Allt för litet har packats ner. Hoppas på fler barn i framtiden, så jag sparar faktiskt allt som är i bra skick. Sen fyllde jag på med en massa nytt. Gjorde en lite större beställning från HM som jag packade upp idag. Nästan bara till barnen. Känns så skönt att ha fått ordning på deras garderob! Ska visa er lite av deras nya plagg imorgon (om jag inte glömmer haha). För mörkt att fota nu och jag blev nyss klar.

Men ni ska få se något annat. Beställde så fina byxor till mig själv idag och en jättefin blus/topp. Från MQ för den som undrar. Tänker blusen i byxorna med ett par fina svarta höga pumps till.


Nu blir det film och ett glas vin. Känner mig på helspänn inombords. Vet inte om det är för att det närmar sig N:s födelsedag. Jag blir alltid nervös inför den dagen. Jag vet inte varför just nervös. Ledsen, arg och allt det där förstår jag. Men varför nervös förstår jag inte. Som att min kropp väntar på att något ska hända, men det var ju 5 år sen.. okej, nu måste jag sluta skriva om det för det blir för jobbigt. Känns som jag återupplever mitt livs värsta dag varje år den här dagen.

Gillar