Room swap

Godmorgon! 😃 Jag har en sjuk energi den sista tiden! Jag har haft en något trött-låg period de första månaderna av detta år (fast jag har ändå mått relativt bra), men nu verkar det ha vänt. Jag lovar, det måste vara Beroccan! 😝 Eller så är det bara jag haha Hur som helst, jag försöker ta vara på denna våg av energi och göra det jag vill, försöker så gott jag kan att fokusera mig och samla mina tankar så att jag inte bara är all over the place.

I helgen blev det en spontant ryck - bytte barnens rum till mitt (så att de fick större rum). Det blev MYCKET bättre. Jag är så nöjd och glad för barnens skull. Också för min egen för sovrummet blev mycket bättre. Och gissa hur glada barnen blev. De sprang runt och sa ”I’m so happy, this is the best day ever”. Jag dog smått inombords av skratt, frågade var de hade hört det och Gabbe sa bara att han lärt sig det. Måste vara från YouTube eller något. Hur som helst, det blev en fullpackad helg. Det blev en mindre tornado hemma, så det blev massor att fixa (och är fortfarande en del kvar..). Det blev en vända till Ikea också, fixade bland annat med skrivbord till barnen. Men jag är sjukt nöjd! Älskar att se barnen så glada! Och jag är lite stolt över mig själv som fixade detta i ett ryck. Ska bara städa upp nu resten av lägenheten 🤣

Jag LOVAR, ska visa bilder, ska inte glömma haha Har inte hunnit fota än. Bilden nedan är innan bytet av rum.

Jag har så mycket mer att berätta, flera nya idéer som jag faktiskt satt igång med. Ska försöka skriva lite mer ikväll om jag hinner.

Ha en helt underbar dag 😃❤️

Gillar