Round 2 & Black Mirror

Vilket kaos. Gabbes tand är fortfarande lös. Jag har fet ångest. Och (fuck!) - Isolde har blivit smittad Trodde hon skulle slippa, men idag kom febern. Hon har än så länge bara 38 och hon brukar aldrig få högre feber än det, så jag hoppas hon inte kommer upp i sån extrem-feber som Gabbe hade. Imorgon blir det förmodligen Juan som vabbar (vi försöker turas om), men får Isolde den där 42 graders febern så kommer jag ta vabben. Det finns inget i hela universum som kommer före mina barn och jag skiter i allt vad som kallas jämställdhet då. Jag lämnar inte mina barn med någon vid såna lägen. Det får man tycka vad man vill om - I don’t care.

Jag gick inte på födelsedagsmiddagen idag. Får make it up to Dalia nästa gång vi ses. Det är väldigt väldigt sällan som jag inte dyker upp när det kommer till mina vänner när det gäller sånt här, så jag kan inte låta bli att få dåligt samvete. Men det är för mycket av allt nu och barnen behöver mig.

Me några dagar sen.

Nåväl. Barnen sover nu och Isolde fick nyss alvedon. Jag och Juan ska hänga lite nu. Det finns nya avsnitt av Black Mirror. Har redan sett första avsnittet. Weird, men jag gillade det.

Gillar