Runda på Mobilia

Vi tog en promenerad ner till Mobilia. Kallt, men det är en sån där härlig kyla. Isolde somnade i vagnen och sov hela stunden där, gissa om hon var arg när hon vaknade och upptäckte att vi var på väg hem haha stackaren. Men hon gör i alla fall inga utbrott så som Gabriel gjorde efter varje vila när han var yngre (det var extremt jobbigt!). Gabriel var i alla fall jätte duktig inne på Mobilia. Vi kunde gå lugnt i ett par affärer. Men det var för mycket folk, gillar egentligen inte gå på helgerna när det är så fullt. Jag har noll tålamod för sånt.

Fick sån flashback inne på Mobilia till alla gånger jag strövade runt där under mammaledigheten. Jag nästan bodde där haha. Det var skönt att komma ut bland folk, ta en kaffe och gå i affärer. Möta upp en vän eller promenera ner till Pildammsparken. Jag var väldigt aktiv under mammaledigheten, gjorde allt möjligt (hade den bästa mammaledigheten!). Ska anstränga mig mer för att göra sånt själv med barnen på helgerna. Eller funderar på om jag inte ska ta föräldraledigt någon dag mitt i veckan lite då och då. Saknar det livet.

Årets första tomtelatte, som jag var väntat!

Fyndade även ett par kostymbyxor på HM av lite tjockare material. Hämtade också min klänning som jag beställt. Den är till julfesten på jobbet nästa vecka. Ska visa er sen.

Vi har nyss ätit middag, biffar och potatismos och nu har vi sjunkit ihop i soffan. Barnen med IPad, Juan med Destiny och jag med iPhonen. Mysigt! Jag ska strax hoppa in i duschen, göra inpackning i håret och allt det där andra vi kvinnor gör haha

Gillar