Ryggskott

Ja, den där ommöbleringen gick ju skit bra - jag fick ryggskott 😫😭 Kände igår kväll att det började göra lite ont, sen imorse kom jag inte alls upp. Det gör så ont att det svartnade för ögonen när jag försökte resa mig. Jag fattar egentligen inte hur det kunde bli så, jag lyfte inget tungt, bara flyttade lite på möbler. Jag fick hjälp dessutom. Men kanske var kroppen inte helt redo än.. ryggen tar stryk av graviditeter och ryggmärgsbedövningen man får inför snittet påverkar ryggen i månader efteråt. Jag har i alla fall tagit smärtstillande nu, ringt in hjälp med barnen och ligger och vilar. Visste inte hur man gör med VAB för den andra föräldern när jag är föräldraledig, men kollade med försäkringskassan nu och det ska inte vara några problem, så imorgon får nog Juan vara hemma.

Men! Mitt vardagsrum blev sååååå bra. Känns mycket bättre nu, känner sån inre lättnad. Det är luftigt och fritt och oplottrigt som jag ville ha det. Måste bara städa upp det så fort ryggen blir ok, så ska ni få se. Blev en sån skillnad!

Den stora svarta bokhyllan är borta, har en annan idé för böckerna…

Tänkte ha två låga vita bokhyllor som på bilden nedan. De ska stå där var böckerna ligger nu, jämte bordet. Blir inte det skit snyggt?!

Gillar