Så här får man egentid

Well, det gick bra antar jag hos läkaren. Han skickade en remiss för MR. Min sjukvårdsförsäkring är grymt bra, måste bara tipsa! Man får hjälp direkt, allt går så fort och de snålar inte. Men å andra sidan är det ingen billig försäkring att ha (jag får min via jobbet).

Efter läkaren stack jag en runda till Mio. Köpte en liten bordslampa, nya glas och ett serveringsset. Kollade mattor också, tycker mattor gör en stor skillnad. Älskar fina mattor.

Bildbevis på att jag har tränat haha

Och sen, sist men inte minst tog jag mig till gymmet. Ni anar inte hur mycket jag ville skita i det, but I went and I’m glad I did! Det kändes så skönt efteråt! Denna gång kändes det inte så awkward, utan jag försvann i min värld och det kändes som jag var den enda där haha Jag har dock noll koll på hur maskinerna funkar, så funderar på att ta den gratis PT timmen som ingår. Ni vet också hur jag sa att det är sjukt tråkigt att träna. Well, it ain’t that bad. Jag kom fram till 1) det är ändå kanska skönt 2) det är fucking egentid!! 1 h paus (valid excuse dessutom) från blöjbyten, torka upp mat från golvet, plocka upp leksaker, hantera utbrott, etc.. Jag kanske borde börja träna varje dag?! HAHA Nu förstår jag i alla fall varför Juan spelat basket så mycket....

Gillar