Så kul

Hade jätte kul igår och vilken energi jag fick av det! Det var inte alls jobbigt att vara där själv. Det var bara en massa små-flummiga och sjung-glada människor precis som jag. Jag trodde ju det skulle vara jobbigt att gå själv, men jag märker att jag blend in enkelt när jag är med människor som är samma personlighetstyp som mig. Jag känner mig hemma bland den typen av folk.

Jag vet inte om jag kommer gå fler gånger även om det var kul. Mest för att jag förväntade mig en något mer professionell kör, men antar att det är de körer med uttagning då. Kanske ändå borde våga mig på och testa? Men det var definitivt kul igår i alla fall. Jag äääälskar att sjunga, har gjort det så länge jag kan minnas. Önskar bara jag hade mer självförtroende för det.


Efteråt stack jag och köpte mat. Alltså Hot Brownie med mjukglass på BK är såååå gott! Men jag åt upp den innan jag hann ta bild haha Jag älskar bil-häng. Minns när man var yngre och man bara körde runt med en kompis, lyssnade på musik och käkade. Eller var det bara vi? haha Ska nog ringa ut någon av mina bästisar för det snart. Man är aldrig för gammal för lite old school bilhäng.

Gillar