Så kul & ajajaj!

Igår blev en smått rörig dag, men det är så kul att vara hemma med barnen! Vet ni, jag vet inte om jag har problem med kaoset egentligen för att jag inte tycker om det, eller om det snarare är så att jag har problem med kaoset när jag är med andra för jag känner mig dålig då. När det bara är jag, mår jag ändå bra med mitt röriga jag och av att få köra på mitt vis. Jag kommer upp i en helt annan nivå av energi och jag känner mig lite empowered av svepa genom mitt kaos och samtidigt handle it, hur rörigt det än må vara. Jag mår så bra när jag får vara mig i mitt egna, om ni förstår hur jag menar..

Lunch

Vi lekte massor, vi byggde hinderbanor, stationer med olika lekar, lagade mat och massa annat. Vi kom aldrig till Pildammsparken (jag upptäckte en lapp om att det var tvätt och fick planera om). Vi kom istället ut en sväng på eftermiddagen. Lägenheten blev riktigt stökig och när jag säger stökigt menar jag inte som när brudar har lagt en kofta över en stol och låtit kaffekoppen stå framme och kallar det stökigt, utan jag menar som en tornado som svept genom hela lägenheten och vänt upp och ner på allt. Men vad gör egentligen det när man har kul? Jag fick undan lite av det värsta innan Juan kom hem, men hann inte med köket. Senare på kvällen sa Juan "älskling, kan du snälla INTE laga mat imorgon, beställ hem istället.. så jag slipper sanera köket". Han sa det på skoj såklart. Juan är tack och lov en man som inte alls förväntar sig att kvinnor ska varken städa eller laga mat, han ser det som något som man delar på tillsammans.

På kvällen gick vi och tittade på när Juan spelade basket med sina polare. Gissa om Gabbe blev imponerad. Han lös i hela ansiktet och sa till mig "pappa är så cool" haha Idag har han nämn minst 14 ggr om att han vill gå och titta igen på när pappa spelar.

Sen trillade jag från ett fotbollsmål. Don't ask 🤦🏼‍♀️ Kan säga som så att de där stora fotbollsmålen är inte till för vuxna att klättra på (!). Och jag flög nästan två meter ner. Har sjukt ont i min axel nu.. men antar det är förväntat.


Gillar