Selektiv

Godkväll. Jag har varit tired out of my mind idag. Förlåt om det blir en massa medicin snack, men det är en stor grej för mig nu så behöver ventilera detta. Jag har dessutom slutat att prata med folk som bara dömmer eller inte förstår. Jag har blivit mycket mer selektiv med vem jag vänder mig till. Jag har lärt mig en sak: att sluta dela med mig av mig själv och mitt liv till de som inte förstår. Jag behöver inte det. Jag har i mitt liv fått stå i försvar för mig själv alldeles för ofta. Jag är done med det. Jag vet att de som förstår mig, de förstår och de är de enda jag behöver.

I alla fall, det jag skulle komma till: tog min medicin tidigt idag, typ 7:30.. medicinen funkar super första 4 h (verkligen helt underbart när det fungerar), men vid lunch höll jag på att DÖ av trötthet. Det har typ precis nu (för en timme sen) lättat. Ska snart ha återbesök igen med min läkare. Så länge ska jag vänta med att inte ta medicinen förrän typ vid lunch, då är jag åtminstone fungerande under dagen.

One tired but happy mama 😃❤️

För övrig. Det är ny vecka! Från och med torsdag är jag själv med barnen, så det blir planering, struktur och rutiner igen. Don’t I sound fun 🤣 Men det behövs med tre ungar. Sen till helgen är det en födelsedagsfest hos vänner i Höör och på söndag ska jag med Julia till Skånes Djurpark.

Ska fixa kvällsmat och natta barnen nu. Vi ses 😊

Gillar