Shopping & avskydde att gå ut förut

Godkväll! Jag är helt färdig alltså! Barnen är fortfarande sjuka. Det är varmt af hemma och jag vågar inte ha fönstren öppna i och med barnen (bara en liten springa uppifrån, men där kommer ju knappt in någon luft). Oh, imorgon ska jag göra sånt iskaffe som Zeina lärde mig. Ska frysa kaffe i iskuber ikväll. Det är så gott och lite svalkande.

Beställde nyss hem två ögonkrämer. Båda från Dermalogica. Den på bilden från vänster är faktiskt bra, efter ett tag märker man att den drar ihop huden och minskar påsarna lite. Den från höger har jag inte testat än, hoppas den funkar.. behöver någon akutlösning när jag inte sovit en natt och ögonen är svullna och trötta. Men sjukt vad sånt kostar, la 1000 kr på krämerna (om Juan undrar så kostade båda 500 🤫). Jag har blivit betydligt mycket mer sparsam/ekonomisk sen barnen kom, så det tar emot att slösa på sånt (egentligen) onödigt skit. Men ögonen.. det är nog min enda kropps-komplex, påsar som jag har ärvt från min pappa. Tröttheten gör det inte bättre heller.

Beställde också hem lite klänningar. Några day time sommarklänningar och några night time klänningar för finare/andra tillfällen. Gissa om jag längtar efter att gå ut när corona är över! Vet ni, innan barnen gick jag aldrig ut. Jag skämtar inte när jag säger att jag kanske på min höjd varit ute som mest typ 7-8 gånger i mitt liv och festat på riktigt. Jag tyckte inte om det. Inte alls. Jag kände mig fortfarande ganska mycket som en unge (innan barnen) och jag var en typisk kolla-på-film-beställa-pizza tjej. Det var det bästa jag visste och trivdes bäst med det. Men sen kom barnen. Och jag gick från att vara tjej till att vara vuxen kvinna. Jag mognade väldigt mycket och självsäkerheten växte fram. Med det fick jag upp ögonen för det sociala livet. Men det är typisk mig, jag är alltid lite sen med sånt. När alla var 20 och ville festa fick jag ont i magen av att behöva följa med, jag var inte där än och hade noll intresse för det. Jag var också osäker och jag trivdes inte alls i den typen av sociala sammanhang. Nu älskar jag det. Det är ganska häftigt och otroligt när man växer och river ner murarna, vad man hittar där innanför och låter den egentliga personen komma fram. Men ja, jag älskar fortfarande hemmakvällar med skräpmat, den saken lär aldrig förändras, det är bland det bästa jag vet. Det jag nu gärna vill göra är att testa på olika aktiviteter, resa, middagar och gå ut på olika roliga grejer. Typ teater, opera, ja allt möjligt. Jag vill göra allt!

Beställde bland annat dessa.

Sen ville jag ha dessa nedan också, men vet inte var jag hittade de första gången, sparade bara bild :( Får leta vidare.

Nu ska jag pyssla med min sida och sen avsluta kvällen med ett bubbelbad. Ha en trevlig kväll!

Gillar