Sista dagen

Då var sista dagen här! Isolde skolas på måndag in på Gabriels förskola. Både synd och en lättnad på en och samma gång. Hon har verklig haft det bra på sin förskola och pedagogerna är jättebra, hon har trivts. Men att köra dubbla lämningar har varit väldigt stressigt och jobbigt, speciellt med så här små barn. Gabriels förskola är också jätte bra, så det kommer gå hur bra som helst. Allt kommer gå mycket snabbare och smidigare, barnen kommer dessutom ha varandra där.

Min tös i ett nötskal, gummi stövlar mitt i sommaren, leopard leggings (med en katt tröja under) och inte utan sin ”und” (hund). Hon har minst sagt en egen vilja..

Till pedagogerna köpte jag en liten blomma, en ask choklad och ett kort. Jag brukar inte göra det och jag gillar inte det här överdrivna med att man ska köpa värsta grejerna vid varje terminsslut (känns som en tävling mellan föräldrarna). Men just när man slutar och så ville jag visa min uppskattning. Men jag är väldigt noga med att visa min uppskattning genom att berätta det rätt så ofta. Det är det viktiga tycker jag.

Gillar