Sista preggo veckan

Det är ny vecka, men det är inte som vanligt. Sommarlovet är igång och vi är alla hemma. Det är också min sista vecka som gravid. Exakt snittdatum berättar vi inte för någon, det får bli en surprise. Mest för att jag blir så stressad av sånt och behöver lugn och ro för att ta mig genom det. Det är bara så jag fungerar. Men någon dag under nästa vecka, då kommer hon!

Busungar ❤️

Hur som helst, det är sommarlovets första vecka och det är så härligt att sommarvädret kom samtidigt! Jag känner mig laddad och ser fram emot att få ett långt sommarlov med barnen. I år blir det extra långt i och med att vi från och med nu isolerar oss lite extra inför snittet och att Juni kommer snart, tar inga risker nu med corona. Vi är hemma nu allihopa till mitten av juli och sen är jag själv med barnen till augusti då Gabriel börjar skolan och Isolde förskolan. Ska bli så kul att vara med barnen!

Men jag måste erkänna, den sista tiden själv hemma nu var så skön! Det är inte många gånger sen jag blev mamma som jag har kunnat vara för mig själv på detta vis. Efter allt som var på jobbet det sista halvåret och hur dåligt jag mådde, behövdes det. Jag har fått bara vara nu och det är precis vad jag behövde. Det känns som jag lyckades öppna ett fönster från livet och släppt in ny frisk luft.

Gillar