Själv med barnen

Idag är jag själv med barnen hela dagen, Juan har någon spelgrej. Vi har haft en riktigt nice dag. Jag älskar att också ha dagar själv med bara barnen. Jag vet att jag inte har någon annan än mig själv att förlita mig på då och på något vis flyter allting på bättre. Det blir mer fokus på barnen också. Jag vet, det låter hemskt, men det är faktiskt många föräldrar som känner så. När tempot är högt och tröttheten finns konstant där, är det lätt att avreagera sig på sin partner om den finns där. Är man själv skärper man till sig. Jag gör det i alla fall. Jag vet inte, har varit med de själv i 3,5 år, vi har väl våra invanda rutiner så att säga.

Blev en snabb runda till Mobilia, hämtade paket och köpte mat på McDonalds och sen satt vi ute och åt. Känns som när jag var föräldraledig.

Idag klädde jag först på mig mina gamla kläder pre-children. Men lika fort åkte de av. Det är inte jag mer. Under mammaledigheten hade jag svårt att finna mig själv igen, testade en massa olika och kände mig obekväm i allt. Men när jag började jobba hittade jag direkt vad jag trivs bäst i. Jag gillar stilrena, eleganta, damiga men moderna kläder. Kostymbyxor, blusar, pennkjolar, fodralklänningar.. ohh så snyggt ju! Älskar att känna mig sådär kvinnlig ;)

Jag vet, min spegel är skitig, någon av ungarna har kletat tandkräm på den såg jag nu.. I varje fall, kostymbyxor från Only, svart topp från hm och gamla glansiga pumps.

Gillar