Sjuk, 16 år & serier

Jag mår så dåligt! Det är weird, för jag har liksom ingen snuva eller något, har bara ont i halsen och känner mig helt däckad. Och ont i huvudet och är illamående, känns som jag ska spy när jag reser mig. Ligger bara i soffan mer eller mindre hela dagen. Juan är och hämtar barnen nu. Jag saknar mina bebisar! Vill bara de ska krypa upp här i soffan med mig. Vill höra om deras dag och alla roliga saker de brukar säga. Idag har jag och Juan varit tillsammans i 16 år. I och med att jag är sjuk blir det en enkel middag hemma. Tanken är att vi ska beställa sushi, men jag mår illa så vet inte om vi tar något annat.

Barnen kom hem precis nu i skrivandes stund. Idag har de med sig detta från förskolan. Jag blir så sjukt glad och stolt när de visar vad de gjort. Vi har en vägg i hallen där vi sätter upp sånt som de gjort (men slut på häftmassa nu så det får stå på pianot så länge).

Jag har passat på att titta på lite serier nu när jag varit sjuk. This much I know is true - fucking älskar den! Den blir bara bättre och bättre. RUN - gillar den, ingen wow serie, men tycker faktiskt om den. Och Fleabag - it's about a really h*rny lady haha Den är sjukt rolig och blir så mycket bättre och roligare ju mer man tittar. Lite konstig i början, men man ska bara fortsätta titta. Är helt hooked nu.

Tipsa mig om serier!!

Gillar