Sjuk igen

Denna dag alltså. Började imorse med att Juan vaknade med feber. Jag tog ut barnen så att han kunde vila ifred hemma. Det var härligt ute (kallt, men underbar sol), men det var sjukt ansträngande för kroppen. Efter ett tag blev Isolde skit sur för hon kom plötsligt på att hon inte hade valt en glass tidigare hemma och gjorde kaos om att hon vill gå hem. När vi kom hem fixade jag maten, städade (thank god för min robot), fixade med barnen och sen från ingenstans börjar Gabriel må dåligt och får feber. Är det normalt att barn kan få feber igen efter bara några dagar? Han hade nästan fyra dagar riktigt hög feber, sen feberfri i två dagar (och idag dessutom helt symptomfri också halva dagen), för att nu igen få hög feber. Han har bara feber, lite halsont och huvudvärk. Ringde 1177 och hon ”ja, det låter som covid”. Om Gabbe blir sämre skulle vi åka in, annars uppsöka vårdcentral på måndag. Juan ska corona testas imorgon (han måste i och med sitt jobb) och då får vi veta om det är det.

Fy fan vad kallt ute!

När Gabriel väl fått medicin och mådde bättre, tog jag Isolde till affären (för att handla mat). Hon var väldigt duktig, jag förberedde henne på vägen dit. Vi har ju haft kaos med henne i affärer, men det verkar ha vänt nu. Sånt går över av sig själv med åldern märker jag. Vi hade i alla fall jätte kul och pratade om allt möjligt på vägen. Men jag hade så ont och fick sammandragningar. Kunde knappt gå och vi fick sätta oss på varje bänk på vägen och vila. Tur jag hade vagnen med så jag slapp bära varorna.

När vi kom hem trodde jag att jag skulle avlida av smärta. Vilade en stund och gjorde mat igen, sen barnen sov klara, sen la de sig för att sova med Juan. Jag tog ett varmt bad och nu har jag äntligen landat i soffan! Tv en stund, sen ska jag försöka sova.. det lär bli flera uppvak inatt med Gabbe så lika bra att lägga sig tidigt.

Gillar