Sjukstuga & Bris

Skrivet vid 16 tiden idag.

Jag är sjuk 😩 Och alla barn 😭 Låter som jag har typ femton ungar. Det känns som det i alla fall haha Jag ligger i skrivandes stund med barnen här i sängen med mig. Vi tittar på Nicke Nyfiken, Isolde älskar den. Gabbe har hög feber och har somnat. Han var så ledsen och grät i min famn för han mådde dåligt. Stackaren. Jag har slumrat av och till medans barnen sovit. Ska strax fixa soppa. Är sugen på rosół, polsk kyckling soppa. Den kan jag faktisk laga, så funderar på om jag inte ska göra lite. Den är så god. Vänta ska googla en bild. Måste visa.

Ja, okej.. den kanske inte ser så god ut, med den är jätte god. Jag brukar lägga ganska mycket kyckling.

I söndags var jag iväg med Bris. Det var så kul! Vi var och besökte valstugorna, lämnade information och pratade med politikerna. Jag var faktiskt lite nervös innan, men det är så sjukt, för så fort jag befinner mig i ett sammanhang där jag trivs och är bra på det jag gör, blir jag som en annan människa. Jag kände mig självsäker, skarp och to by honest, jag kände mig on 🔥 Är faktiskt lite stolt över mig själv. Det är sällan jag ger mig själv cred, men jag var faktiskt bra igår. Jag vågar smått tänka att kanske är det inte att jag blir som en annan människa, kanske är det jag egentligen när jag är i rätt sammanhang, när jag får möjlighet att vara och göra det jag är bra på. När mina bra egenskaper och den kompetens som jag faktiskt har får komma till användning. Kanske är det jag när man skalar bort mitt mindre bra självförtroende som har vuxit som en sån där slingrande växt runt om mig genom åren. Mitt nuvarande jobb har knäckt helt min jobb-självkänsla. Men jag har kanske bara mig själv att skylla som fastnade.

I alla fall, jag brinner ju för sånt här och this will maybe surprise you.. or not.. men jag älskar diskutera politik. Jag blir näst intill lite galen i såna diskussioner haha Men jag var väldigt saklig igår och kände mig väldigt on point. Det är också så kul att träffa andra Bris volontärer. Så passionerade och fina människor. Alla brinner för samma sak - barnens rättigheter. Det finns så mycket att göra som volontär. Bris är en väldigt stor organisation och utöver att Bris finns som stöd för barn (och föräldrar), arbetar de även för att påverka beslutsfattare. Bris är barnens röst och det finns så mycket mer att göra.

Vet inte om min text är lite flummigt skriven. Jag har lite feberfrossa, så min hjärna är en aning väck. Men känner mig helt pigg på en och samma gång.

Ha en fin whatever day it is (onsdag?) så hörs vi 😃

Lilla jag i söndags.

Gillar