Slut på ledighet, ugn & lussegifflar

Isolde är sjuk, så jag är hemma med barnen idag. Nu är min ”semester” officiellt slut. Jag tog nästan 4 veckor ledigt för jag mådde väldigt dåligt där jag befinner mig. Mina tre första veckor sov jag typ. Sen sa min psykolog att det blir bara värre av att göra så och att man blir ännu mer nere av det. Vi kom fram till en plan för att komma ”upp” igen och jag tror jag mår lite bättre faktisk. Det känns så skönt att ha den här psykologen att prata med. Det känns som att man borde ha en mamma man kan ringa om sånt här. Jag har inte den relationen och har alltid saknat en mamma-dotter relation. Sörjt det hela mitt liv. Haha tur då att det finns psykologer man kan betala för att få stöd någonstans i alla fall 😂

Ungen har kommit!

Äntligen kom vår ugn! Gud vad man känner sig vuxen när man köper en ugn! Nu sitter den på plats och jag är ändå lite glad, trots att det är surt att lägga pengar på en ugn (den är betydligt bättre än vår förra). Ska ta en bild sen när det är ljust så ni får se (ja okej, när jag har städat så ni slipper se röran 😂).

Juan kom nyss hem med dessa, så goda! Men köper ni dessa så köp flera paket. Man trycker lätt i sig ett helt paket själv.

Gillar