Snart snigeljakt

Hej, hur mår ni? Själv har jag försökt att ryck upp mig lite (fy fan vad jag hatar det uttrycket). Men men, jag vaknade, fick i mig en god frukost och stor kopp kaffe, läste och gosade med barnen en lång stund. Idag orkade jag inte cykla. Slängde bara på mig lite kläder, mascara och läppstift. En ny topp från hm och (ni ser inte) ett par snygga svarta byxor som går till midjan. Älskar midjebyxor/kjolar, de framhäver figuren så fint. Ikväll ska jag köra inpackning i håret. Ibland om man inte mår helt bra inombords, hjälper det faktiskt att ta hand om det yttre. Men ibland går det förstås heller inte.

Alldeles strax ska vi ut. Sen ska jag försöka få ordning på sovrummet. Vill göra om hela lägenheten. Vill slänga allt. Ibland önskar jag att typ hela lägenheten brann upp (utan oss i såklart) så allt bara försvann. Allt jag påbörjat, men aldrig avslutat. Så jag kunde börja om på nytt. Lägenheten ger mig bara ångest, jag blir aldrig klar och det känns så svårt att bara hålla ordning på allt. Jag blir sällan avundsjuk på andra kvinnor, men kvinnor som kan hålla allt i ordning, som kan få deras hem att vara spotless och göra hemmet ombonat och fint för sin familj.. de kan jag bli lite avundsjuk på. Inte att jag missunnar de något (jag är inte den typen av person), bara att jag önskar att jag själv kunde få till det så...

Nu ska vi ut! Vi ska leta efter sniglar. Jag har bett barnen att packa ner varsitt papper och penna. Vi ska pinna alla sniglar vi hittar och så ska vi fota de. De ska användas till ett kollage som jag gör med barnen. De älskar hitta på sånt! Jag med 😊 Kul att få vara barn genom de en stund. Jag blir så avslappnad.

Gillar