Snitt samtal

Det gick bra! Jag var nervös helt i onödan, det var verkligen helt och hållet ett inskrivningssamtal och snittet var beviljat redan när jag kom dit. Ni vill inte veta vilken inre monolog jag hade skapat just in case, jag var redo för strid haha Hur som helst, jag fick träffa narkosläkaren också och det enda som jag inväntar nu är ett datum (kommer bli början på juni). Kommer alltså inte sövas utan är vaken, men bedövad.

Efter besöket åkte jag till barnmorskan för att lämna ett nytt prov och sen när jag var klar hos barnmorskan besökte jag Babyringen. Jag beställer det mesta, men vissa saker tycker jag är svåra att beställa. Det blev lite smått till Juni. Och gud som jag sköljdes över med känslor när jag var där. Jag ska få en bebis! Jag ska få göra allt igen! Jag är så lycklig. Även om det känns som detta blir sista barnet, undrar jag om man någonsin kommer känna sig helt klar. Just nu känns det som jag hade kunnat ha tio ungar till. Livets höjdpunkt.

Det var ett tag sen.. det är så blandade känslor när jag kommer dit. Här har jag både förlorat och fått barn. Enorm sorg och enorm lycka på en och samma plats. Visst är livet märkligt ibland?

Varken Gabbe eller Isolde tog napp, det går nog inte helt ihop med fri amning.. men skönt med nappar i nödfall, typ bilen. Hur kan bebis grejer vara så söta?!

Gabriel börjar på fotboll ikväll. Gissa om vi har fått höra om det. När Gabriel väntar på något är det som en never ending story, man får höra det om och om igen 🤦🏼‍♀️ Jag hoppas bara att det går bra. Juan ska gå med honom.. tänkte att då har han trygghet där på lagom nivå. Är jag där är det kanske risk att han drar sig till mig av vana, även om han faktiskt är redo (?). Och känner han sig inte redo kommer han titta på med Juan istället till en början. That's the plan. Det kommer gå bra.

Under tiden ska jag och Isolde fixa med Junis barnvagn. Isolde är så glad för att hon ska få en lillasyster och jag låter henne (och Gabriel) var delaktig i allt. Jag tänkte att hon ska få bädda och fixa i barnvagnen som hon vill.

Gillar