Snooze

Hej på er.. tänkte seriöst skriva godmorgon, men såg att klockan redan är 15 (!). Jag började morgonen med att snooza i 1 timme och 40 minuter (!) Jag är sinnesjukt trött. Jag har i och för sig alltid haft svårt att stiga upp. När jag var liten kunde jag seriöst övertyga min pappa om att få stanna hemma från skolan bara för att jag var så trött. Sen i gymnasiet, detta låter kanske sjukt, men jag och Zeina (som är precis som mig med sömnen) brukade ibland skita i en lektion och så gick vi hem till henne, bäddade ner oss i hennes mysiga blå bäddsoffa och SOV haha Inte förrän jag fick barn blev det helt plötsligt lättare att stiga upp. Det är den där mamma instinkten som får en att stå upp på ben inom 3 sekunder av minsta lilla ljud och så är adrenalinet igång. Men har jag möjlighet att sova ut är det som att försöka väcka mig ur en koma. Trötthet är något jag har kämpat med hela mitt liv, vilket är så fucking ironiskt med tanke på att jag går på högvarv inombords. Eller kanske är det helt logiskt när man tänker på det haha

Nya "fula" koppar från Lagerhus, men så mysiga! Har kollat jätte mycket på Modern Family på sistone och fick lite inspiration därifrån.

Hur som helst, när jag väl kom upp och fixat till mig begav jag mig till jobbet för att lämna lite grejer och sen svängde jag förbi barnmorskan för att lämna ett prov bara. På vägen hem köpte jag frukost och lite tårta, fick sånt sug. Nu blir det strax mat ute med mina småttingar och senare ska jag nog lite snabbt till Mobilia. Behöver fixa en grej inför Gabriels födelsedag och Isoldes favorit klänning har fått hål så ska köpa ny. Hoppas det finns kvar fler annars har vi en väldigt ledsen flicka.

Gillar