Sociala medier stress

Hej på er! Hur mår ni? Jag är riktigt seg idag, men har lyckats ta mig ut en sväng och rastat barnen. Det blev lekplatsen här sidan om. Härligt med frisk luft. Vi åkte på linbanan typ 25 gånger var, så jäkla kul. Fick sån lust att gå på tivoli. Men det antar jag inte går i år i och med corona..

Vet ni. Jag kör en sociala medier paus nu. Inte blogg, den mår jag aldrig dåligt av. Men av sociala medier gör jag. Just nu känns det lite jobbigt att scrolla genom och se allt som folk gör och åstadkommer. Hur folk har perfekta hem som att de ska fotas inför visning, bakat kanelbullar 6 på morgonen och varit på 25 aktiviteter med barnen innan middag.. medan jag kämpar med att få min vardag att gå runt. Jag är inte missunnsam (jag är alltid jätte glad för andra), men det är en liten trigger eller vad man nu ska kalla det, när man själv har det kämpigt. Jag brukar vara ganska bra på inte låta sånt påverka mig. Jag påminner mig om min egna spelplan, men emellanåt (som nu) känns det lite jobbigt. Kanske för jag är hemma och har mer tid att tänka på allt som egentligen i det stora hela är helt oviktigt.. kanske för jag ser alla ofärdiga projekt som jag påbörjat, men inte lyckats avsluta. Det ger mig ångest. Hur som helst, en paus från Instagram och liknande. Men jag kommer blogga på som vanligt 😊

Seg och osminkad idag. Har nog inte använt smink på en månad. Nu blir det kaffe och kaka och sen blir det lite läsning med barnen.

Gillar