Sömn & BVC

Godmorgon 😊 Jag är relativt pigg idag. Juni har haft en liten period nu där hon har vaknat varannan timme för amning, men nu sista dagarna har hon sovit nästan fyra timmar åt gången under natten. Kan säga att det har aldrig hänt med varken Gabriel eller Isolde. Gabriel var tuffast, han vaknade varje-varannan timme varje natt tills han blev strax över ett år. Han sov nästan inget dagtid heller, det var vilor på knappt tio minuter-en kvart och enbart i famnen på mig. Jag höll på att gå under av sömnbrist.

Igår var jag på BVC igen med Juni. Hon går bra upp i vikt, skönt. Sen blev det en lite runda på Mobilia. Så skönt när man går där tidigt på en vardag, det är typ helt tomt. Jag köpte lite färgglada shorts och t-shirts till barnen, nytt läppstift och läppenna till mig själv (visar sen) och sen tog jag en kaffe på EH och passade på att amma Juni. Fy fan vad skönt att bara sitta där och njuta av lugnet. Ta en kaffe utan femton ungar klättrandes på mig (G & I känns som en hel dagisavdelning haha). Men EH borde lära sig hur man brygger riktigt kaffe - deras kaffe smakar vatten #kaffeexpertenjojo

Nu ska jag fixa till mig. Snart kommer syrran på besök ute på gården. Vi ses!

Ett litet praktiskt tips om man inte vill flasha alla (although I don’t care, man ammar som man vill), men det är att använda en snuttis istället för amningssjal, mycket enklare och bekvämare. Jag fäster den i bh banden så trillar den inte av.

Gillar