Söndag - träna - The Act

Godmorgon. Är uppe sen 5.43 med barnen (för att vara exakt). Vi turas om på helgerna med sovmorgon och idag var det min tur att stiga upp. Gabriel är alltid uppe med tuppen, men Isolde sover till 7-8 tiden. Så det blir hyfsat lugna morgnar ändå. Gabriel tittar på tv med sin välling och jag slumrar i soffan sidan om honom tills Isolde också vaknar. Sen är det fullt upp så fort Isolde också vaknar. Det blir alltid fullt upp när det är båda samtidigt.

När Juan har vaknat ska jag iväg till gymmet och sen ska jag ta en snabb runda på Mobilia. Gud haha låter ju nästan som jag tränar. Nejdå, så duktig är jag inte.. detta blir 3.e gången som jag går på hela året. Oh well, jag försöker i alla fall.. tänker att jag ska komma igång med träningen nu på våren. Jag är så så trött och folk säger träning hjälper.

Igår blev den en skön runda med ungarna. Trots att det hade regnat och var grått kändes det så stilla och man kände våren i luften.

Vi började kolla igår kväll på The Act. Den börjar hemskt, men bra. Jag är jätte känslig sen jag fick barn när jag tittar på sånt, men ville ändå kolla. Har läst en del om det i psykologin. Men i alla fall, sen tar serien en weird vändning..?! Blev minst sagt förvånad haha

Gillar