Söndag

Vi börjar må bättre. Halsen klias fortfarande rejält, men ingen far feber och ingen kräks, so that's a start. Idag har vi haft en helt okej söndag. Började morgonen med toast och kaffe och kollade på Love, nya avsnitt finns på Netflix nu. Sen var jag en långgrunda med barnen. Juan stannade hemma, huvudvärk. Nu ska vi laga middag.

Ikväll ska jag träna (hemma, mammamage). Har en jobbig bäckenbotten-vecka om man kan säga så. Kanske för att jag är sjuk och har hostat en massa plus burit på ungarna. Men känner jag blir nästan galen den här veckan av det. Har fortfarande svårt att förstå att min förlossning för snart TVÅ ÅR SEN, fortfarande påverkar mig så mycket. Jävla skitskada, blir så ARG när jag tänker på det. Varför har jag alltid sån fucking otur?! På måndag ska jag ringa för att få den där remissen till bäckenbotten centrum till kirurg som jag har blivit lovad nu när Isolde är ute.

Gabriel sover sittandes. Går inte lägga han, han protesterar i sömnen till och med Nya åkpåsen är på plats nu, Izzy trivs i den ser det ut som. Den är så varm, räcker med bara kläder under.

Gillar