Söndag.

Jag lämnade hjärnan hemma idag när jag gick hemifrån. Åkte iväg för att byta några julklappar (inte till mig, jag byter aldrig julklappar) och när jag kört hela vägen, hittat parkering och väl kommit in i butiken inser jag att jag inte tagit med mig något av det som jag skulle byta. Så det var bara till att vända om, åka hem hela långa jävla vägen och göra om allt igen.

Åkte iväg en sväng till Clas Ohlson också (fan vad jag älskar den butiken, kan gå runt där hur länge som helst, speciellt när det är folktomt), vill ha en ny veckoplanerare, typ som en whiteboard. Den jag har nu är för hela månaden och jag vill ha för bara veckan. Jag är väldigt visuell av mig, jag minns typ i bilder eller hur jag nu ska förklara det.. tror i alla fall en mer simpel tavla för bara en vecka ger en bättre visuell översikt typ. Men trots att deras lagersaldo visade att de skulle ha tre kvar, var de slut. Sjukt jävla störigt.

En sån här typ.


För övrigt, I’ve been shopping.. a lot 😱 Det är tur vi har råd med mina ”små” impulsköps-perioder haha Men skämt å sido, har passat på att fynda lite på rean och fyllt på garderoben med lite nytt. Jag ska visa er imorgon!

När man har pms och impulsshoppar.

Gillar