Starta varje dag med träning

Hej Läget? Här är det sjukstuga. Gabriel har fortfarande feber. 38 under dagarna och sen stiger det till 40 om kvällarna/nätterna. Är det inte konstigt hur feber alltid blir värre på natten?

Till något helt annat. Träning på kvällen. Not a good idea. Man blir ju superpigg och sömnen blir ännu mer påverkad. Och träning ger inte effekt för hjärnan till dagen efter. Så ska man träna för hjärnans skull är det meningslöst med att träna kvällar. Enligt den snubben i videon som jag delade sist, ska man träna varje morgon innan dagen startar. Och enligt studier så ger träning effekt på hjärnan om det är precis innan själva aktiviteten man ska göra (om man tänker på fokus). Att träna på morgonen känns som skjut mig typ. Men så fick jag fick en lysande idé! Jag ska köpa en träningscykel!! Ni anar inte hur nära jag var att beställa en idag. Men sen blev jag osäker på om jag ska ha en cykel eller en crosstrainer?! Har nu spenderat hela kvällen på att googla, läsa bäst i test och kollat på Youtube. Tror det blir en cykel. Känns mest lockande. Tanken är att cykla varje morgon en stund innan jobb och sen kanske utöka med att träna något annat när man väl vant sig och har det som morgonrutin. Är det inte en sjukt bra idé?!?!

Motionscykel eller crosstrainer?

För övrig har det varit en lugn dag med massa tv och mys. Vid ett tillfälle när han piggnade till skissade vi lite på hur sovrummet ska göras om. Gabriel älskar att få hjälp till med sånt. I princip allt i hemmet som innebär att fixa eller organisera. Han blir så seriös och inne i det. Jag hade egentligen ingen lust först, det var han själv som frågade om vi inte skulle ”panera (planera) hur vi ska göra om sovrummet”. Kul med någon i hemmet som gillar sånt (förutom mig). Tänk att man har små mini-människor hemma! Juan är som en typisk snubbe och skulle förmodligen inte ens märka om jag målade om väggarna till en helt annan färg.

Gillar