Stolt kille, en enkel unge & onormalt trött

Gabriel ville gå till förskolan själv idag (utan Isolde alltså). Jag är hemma och vabbar med Isolde (som fortfarande är magsjuk) och han fick välja själv hur han ville göra. Han var så stolt imorse över sig själv och sitt beslut och sa ”mamma mina kompisar väntar på mig, vi ska ha så roligt idag”. Det gör mig så glad att se hur han utvecklas med det sociala, tar för sig och vågar mer och mer på egen hand.

Jag och Isolde har bara tagit det lugnt idag. Jag vet inte om hon är det enklaste barnet i hela världen att ha att göra med, eller om det är kontrasten från att vara hemma med två barn, men den här ungen alltså - trots att hon är sjuk har det varit hur lugnt som helst idag. Så klart är det alltid saker att göra, ta hand om sjukt barn, byta blöjor, mata, hantera lite tvåårs trots emellanåt, osv, men för övrigt sköter hon sig helt själv. Jag leker lite emellanåt med henne, men gör jag inte det hittar hon på egna grejer att göra. Och hon gör det hyfsat lugnt. Jag fattar inte, är det hennes karaktär eller att det blir av naturliga skäl annorlunda med andra barnet? Eller en kombination av både? Who knows but I aint complaining haha

Gjorde en Americano idag. Tror jag i alla fall. Har fått för mig att det är en dubbel espresso och lite mjölk, eller? Gott var det i alla fall och jag piggnade till. Jag är onormalt trött de sista månaderna. Jag fattar inte riktigt varför. Har tappat sjukt mycket hår också, så jag tänker att det kanske är någon vitaminbrist eller något (?). Ska nog ta en sväng förbi apoteket sen och köpa lite vitaminer och järntabletter har jag tänkt mig.

Gillar