Stone cold

Jag stack slutligen och gjorde mina fransar & naglar. Ville verkligen inte gå nu när Gabbe har en lös tand. Har panik att han ska råka slå i den igen eller glömma och äta något hårt. Men jag måste lita på Juan också. Han kan sin sak och jag kan inte låta ångesten styra och ”vakta” Gabbe hela tiden, tanden kommer förmodligen vara lös ett tag. Men min lille Gabbi är duktig. Han säger själv att han bara ska äta mjuka bitar av maten och bara tugga med sidorna. Han är så klok min lille fyra åring. Gud vad jag älskar mina barn. Mitt hjärta hade kunnat explodera av kärlek för de.

Väl där på salongen kändes det bra och ångesten gick ner lite. Jag satte i ena luren och lyssnade på Billie Eilish på shuffle. She is so god. Alltså seriöst. Ju mer jag lyssnar, ju mer chokad blir jag. Måste kolla upp om hon skriver sina låtar själv. Det var mysigt där i alla fall och jag lyckades slappna av. Sen började det regna och åska, men tjejen där var så go och erbjöd mig att låna sitt paraply utan att jag ens frågade. Så söt.

Blev gråa naglar denna gång (finare i verkligheten än på bilden). Blev jätte nöjd. Fransarna tog jag singel. Trivs mer i det, dock håller volym bättre, men över sommaren ska jag ändå pausa så det kvittar.

Nu ska jag varva ner med mannen min framför tv:n. Big little lies, ny säsong.

Gillar