Strange addiction

Jag började arbetsdagen på min nya plats. Äntligen! Jag jobbar i ett öppet kontorslandskap och det är jätte kul när det inte finns något att göra - men det är hell när man faktiskt ska jobba. Alla ljud, all rörelse runt om, går rakt in i hjärnan och det är så svårt att filtrera ut och fokusera. Jag verkligen hatar att vara besvärlig för folk och det är sällan jag ber om något i hjälp-vägar, men jag bad min chef om att få byta plats när jag såg att en annan mer avskärmad plats blev ledig. Känns så mycket bättre!

Hämtade barnen i vanlig ordning från förskolan efter jobbet. Pratade lite med pedagogerna om mötet igår och det har tydligen varit kaos idag. De har blivit nedringda av föräldrar, en som grät i telefon också. Men jag tror denna förändringen blir bra. Trist bara att Isolde inte får behålla sina pedagoger, men det är livets gång, människor kommer och går och det är lika bra att man vänjer sig vid det. Oj, gud insåg hur bitter jag lät där haha menar bara att de kommer börja skolan sen också och det är bra att de kan ta omställningar.

När jag kom hem möttes jag av en surpuppa. Juan alltså. Vet ni vad han på allvar hade gjort?! Han hade tagit ledigt från jobb för att få spela något nytt som hade kommit ut idag - I think he has a problem. Jag menar, han är väldens arbetsnarkoman och det världens projekt att få honom att ta en semesterdag annars, men för spelandet går det givetvis #angrywifey. Det komiska i det hela är att internet/tv la av haha Hela dagen! Tänk om det är av hela veckan.. Ett beroende kan bara brytas på ett sätt. (Jag hoppas ni förstår att jag skriver detta på ett skämtsamt sätt). Jag är jätte glad att han har en egen hobby, man behöver egna intressen. Önskar bara hans intresse inte var i så stor omfattning typ..

Min lilla tös var super glad efter förskolan idag. Däremot var Gabbe ledsen, han vaknade 5:30 idag så han var förmodligen trött.

Gillar