Stress & Halloween mys

Jag måste skriva av mig. Det har varit en riktigt intensiv dag. Jag skojar inte, men jag har hjärtklappning fortfarande. Vid 08 tog Gabriels energi över till en helt extrem nivå. Det gick inte aktivera honom på något vis alls. Han sprang rundor och hoppade upp och ner tills han var genomblöt. Samtidigt försökte jag organisera oss så att vi kunde gå ut. Isolde blev trotsig och ledsen. Slutligen kom vi ut. Det regnande, men vi spelade fotboll en bra stund och sen tog vi en promenad i området. Isolde var ledsen hela stunden ute, tufft när båda barnen samtidigt kräver två olika saker.

Därefter blev det tvätt. Juan sov fortfarande (hans sovmorgon) och att gå ner till tvättstugan med en speedad unge som vill utforska varenda vrå, kvast, maskinerna, vattenslangarna, etc. och en unge som är ledsen är inte direkt lätt. Väl nere i tvättstugan möter jag min granne, en annan tvåbarnsmamma med sina barn som hade råkat glömma sin tvätt, såg skit stressad ut och ursäktade sig massor. Jag bara thank god!!!! Jag är inte den enda stressade mamman idag. Så vi växlade lite sympatiska ord med varandra (jag fucking älskar normala mammor som inte spelar att de är några supermammor).

Åkte iväg sen och gjorde naglar, handlade nya pyjamaser och lite annat som barnen behöver. Åkte även till Ekohallen (de har sjukt bra och MYCKET till både Halloween och Jul, plus sjukt BRA och BILLIGT godis OCH hud/hårvårdsgrejer, åkte alltid dit när jag var liten haha så kom jag på nu att där kanske man skulle kolla). I alla fall, jag stressade mig genom allt det, ingen lugn egentid alls kan jag säga, för vi skulle ha Halloween med barnen på kvällen. Stressen var maximal. När jag kom hem var Gabriel fortfarande lika igång och det var svårt att fixa Halloween myset. Men slutligen fick vi ihop något litet. I en halvtimme blev han någorlunda lugn och var inne i Halloween grejen. Sen var det Duracell kanin delux igen tills nattning. Jag är glad att barnen gillade Halloween myset, även om jag håller på att få en hjärtinfarkt efter denna dag.

Mina älskade barn, ni är värt precis allt, allt, allt. Mamma älskar er så. Er glädje är det viktigaste i mitt liv.

Jag ville go nuts med Halloween dekorationerna, fanns riktigt läskiga dekorationer, men det får vänta tills barnen blir stora. Jag äääälskar Halloween. Men än så länge fick det bli en barnanpassade variant, med mys och glottis. När jag var liten och bodde hemma gjorde jag alltid Halloween till min 9 år yngre lillasyster. Hon påstår att hon fortfarande är traumatiserad efter det.. and I thought she was having fun Tog nog i lite för mycket med skräckfilmerna.... hon vägrar kolla på skräckfilm nu.

Nu mina kära vänner, barnen sover och mamma ska ta sig ett glas vin och varva ner.

Gillar