Svimfärdig & Bris

Det är grått och regnigt ute, men det känns som jag ser solen stråla! Kanske för att årets snö håller på att smälta bort och plusgraderna känns lite värmande efter vinterkylan som varit.. det är väl ett tecken på att våren är på väg? Jag längtar.

Men jag hade ingen bra natt. Vaknade under natten, mådde jätte illa och hann knappt till toan innan jag spydde. Sen blev jag alldeles yr och höll på att svimma, men hann lägga mig ner på golvet. Har inte mått illa på någon månad nu, men ja.. det kan komma och gå när man är gravid och ju mer plats bebisen tar, ju mer trycker det på allt annat i magen. Antar jag låg konstig när jag sov eller något. Juni är igång i alla fall, hon rör sig och sparkar igen som vanligt. Lättnad.

Äntligen är naglarna fixade. Fransk ombre, något kortare och mer rak form. Men snart blir det paus med naglar när bebis kommer 😭

Igår blev en lång dag. Efter jobbet på kvällen hade jag en två timmars utbildning om hedersrelaterat förtryck/våld och mobbning/trygghet i skola. Riktigt intressant och med bra diskussioner. Jag är så glad för att jag tog steget till att börja engagera mig. Det finns så mycket att göra! Ska skriva ett separat inlägg om det sen.

Jag hämtade barnen en stund sen från förskolan. Första dagen efter bra många dagar hemma (båda har varit sjuka). De var riktigt glada över att få gå tillbaka och var på lika bra humör när jag hämtade de. Men tröttheten hos barnen (effekten av långa dagar på förskolan) tog över när vi kom hem och Isolde blev jätte ledsen och Gabriels humör vände. Nu har de i alla fall fått lite mat i sig och varvar ner framför Nicke Nyfiken.

Jag är riktigt trött efter dessa dagar (men på gott humör), ska passa på att ta ett bad nu när de sitter lugnt och sen ska jag själv få i mig lite mat.

Ha en trevlig kväll!

Gillar