Syrran & söndag kväll

God kväll. Jag har haft en helt okej dag. Fixade med bilen först och sen tog jag en promenad med barnen för att träffa syrran. Har saknat henne jätte mycket. Ska försöka träffa henne så mycket som möjligt nu innan hon drar till Mexico. Samtidigt vill jag inte vara jobbig för hon är mitt inne i att skriva sin masteravhandling.

Men nästa vecka ska vi i alla fall träffas på kvällen utan barnen och spela. Det var ett tag sen vi gjorde det. Innan jag hade barnen, när jag bodde tvärs över gatan, brukade vi spela hela kvällarna. Tiden bara flög iväg. Minns hur vi satt till två på natten och knappt märkte tiden. Det var kul idag i alla fall. Vi har sånt typiskt syskon förhållande. Retas och håller på, men har riktig kul samtidigt. Ändå lite häftigt med tanke på att det är 9 år mellan oss.

Det är söndag kväll nu och jag ska köra en liten mini spa och sen ska jag sätta mig vid pianot. Spelar en ny låt som jag älskar. Jag brukar vilja skriva mycket om mina känslor och tankar, det är terapi för mig. Men när jag är mitt i något, är musiken det jag försvinner in i. Så har det alltid varit. Det är det bästa sättet att få känna och få ut, utan att behöva tänka för mycket. Just nu vill jag inte tänka. 

Gillar